|
|
|
|
|
|
|
03 Besøk på Gaztelubide - baskisk txoka |
06 Inazio lager mat til oss |
09 I gang med etingen... |
10 Rune spiser skjell |
|
|
|
|
13 Rune, Inazio og Roberto |
16 Besøk på baskisk kulinarisk senter |
19 Fantastisk design! |
20 Omvisning i en av utallige workshops |
|
|
|
|
23 Sigurd i smakslaboratoriet |
26 Kunst av ølkorker |
29 En skoleklasse i arbeid |
30 Grilling av piggvar i Getaria |
|
|
|
|
33 Lunch på fiskerestaurant |
36 Servitøren skjærer opp piggvar for oss |
39 Friterte lysingtunger - snadder |
40 Besøk på Arzak - restaurant i verdensklasse |
|
|
|
|
43 Inazio og Nani var også med |
46 Forrett i sammenkrøllet brusboks |
49 Sigurd og Njål smaker og studerer |
50 Elena Arzak og Sigurd |
|
|
|
|
53 En fantastisk kreasjon |
56 Ubeskrivelig dessert |
59 Petit fours i mange former... |
60 Bilde med Elena og Juan Mari Arzak |
|
|
|
|
63 Vinsmaking hos Luis Cañas i Rioja |
66 Vin i lange baner... |
69 Her blir vinen behandlet |
70 Noen av vinene de produserer |
|
|
|
|
73 Lunch på restaurant i Rioja |
76 Jan Morten (og resten) var trøtte på veien tilbake |
79 Pintxos i lange baner |
80 Nydelige pintxos |
|
|
|
83 Verdens beste skinke - Iberico |
86 Inazio blir utnevnt til æresmedlem |
90 Siste farvel før hjemreise |