Hovedside
Om Den Gode Smak
• Bilder av oss
• Begynnelsen...
Nyheter
Aktiviteter
Oppskriftsarkiv
Fotoalbum
Godt sagt
Linker
Kontaktinfo
 
 
 

Om Den Gode Smak

Vi er hva man kan betegne som en gourmetklubb eller kokkeklubb, noe som i praksis betyr at vi er en gjeng glade gutter bosatt i Sandnes / Stavanger-området, født ca. midt på 60-tallet, med en felles interesse for god mat og drikke. Vi har holdt på siden tidlig i 2003, og møtes ca. hver annen måned for å lage mat. En gang i året inviterer vi også våre bedre halvdeler til å smake på en omfattende meny, sammensatt av siste sesongs beste retter. Det siste året har vi også blitt involvert i en del andre aktiviteter, hovedsaklig med tilknytning til Gladmat-festivalen i Stavanger.

I  motsetning til andre "gutteklubber" er ikke matinteressen bare en unnskyldning for å komme sammen og ha det gøy. Samtlige medlemmer er genuint interessert i mat, både det å spise, og ikke minst å lage mat, diskutere mat, og være med på forskjellige aktiviteter i tilknytning til mat. Nevnes kan spesielt sommeren 2005, hvor vi ble engasjert av Gladmatfestivalen til å stå for kåring og utdeling av prisene for beste stand, og av beste smak. For tiden har vi et ganske tett samarbeid med Gladmatfestivalen, også når det gjelder planlegging av neste års festival.

Hvilke aktiviteter vi kommer til å involvere oss i fremover, er det ingen gitt å spå om. Det eneste som er sikkert, er at vi kommer til å stå på og være meget aktive i vår evige søken etter den gode smak.

 
 
Søk i nettstedet:

 
   
Tilbake til hovedsiden Tilbake til hovedsiden