Hovedside
Om Den Gode Smak
Nyheter
• Klubbmøte 26.9.2014
• Klubbmøte 10.5.2014
• Klubbmøte 15.3.2014
• Klubbmøte 31.1.2014
• Klubbmøte 30.11.2013
• Damenes aften 12.10.2013
• Gladmatfestivalen 2013
• Klubbmøte 31.5.2013
• 10-års jubileumstur til San Sebastian
• Klubbmøte 23.3.2013
• Klubbmøte 26.1.2013
• Klubbmøte 17.11.2012
• Klubbmøte 14.9.2012
• Gladmatfestivalen 2012
• Damenes aften 19.5.2012
• Klubbmøte 10.3.2012
• Stavanger Vinforum 2012
• Klubbmøte 7.1.2012
• Klubbmøte 12.11.2011
• Klubbmøte 20.8.2011
• Gladmatfestivalen 2011
• Den Gode Smak er i sorg 20.3.2011
• Damenes aften 4.6.2011
• Klubbmøte 1.4.2011
• Klubbmøte 22.1.2011
• Klubbmøte 20.11.2010
• Klubbmøte 8.10.2010
• Gladmatfestivalen 2010
• Klubbmøte 18.6.2010
• Damenes aften 24.4.2010
• Klubbmøte 16.1.2010
• Stavanger Vinforum 2010
• Klubbmøte 7.11.2009
• Klubbmøte 19.9.2009
• Gladmatfestivalen 2009
• Klubbmøte 20.6.2009
• Klubbmøte 18.4.2009
• Damenes aften 7.2.2009
• Klubbmøte 15.11.2008
• Jubileumstur til Byrkjedalstunet
• Klubbmøte 13.9.2008
• Gladmatfestivalen 2008
• Klubbmøte 7.6.2008
• Klubbmøte 19.4.2008
• Klubbmøte 9.2.2008
• Stavanger Vinforum 19.1.2008
• Damenes aften 27.10.2007
• Klubbmøte 18.8.2007
• Gladmatfestivalen 2007
• Klubbmøte 16.6.2007
• Klubbmøte 14.4.2007
• Klubbmøte 10.2.2007
• Stavanger Vinforum 20.1.2007
• Klubbmøte 16.12.2006
• Klubbmøte GI 20.10.2006
• Gladmat 2006
• Damenes aften 10.6.2006
• Klubbmøte 22.4.2006
• Klubbmøte 28.1.2006
• Vinmesse 2006
• Klubbmøte 10.12.2005
• Klubbmøte 8.10.2005
• Gladmat 2005
• Charles & De - åpning
• Klubbmøte 21.5.2005
• Gladmat-tur til Provence
Aktiviteter
Oppskriftsarkiv
Fotoalbum
Godt sagt
Linker
Kontaktinfo
 
 
 

Vi begynte vår 12 sesong hos Njål, som vi så ofte gjør. Kveldene hos Njål byr ofte på hjort, og det var ingen overraskelse at det var dette som var valgt som hovedrett nå igjen. Riktignok den samme som året før, men vi begynner å bli vant til dette når det gjelder Njål. Rune var dessverre forhindret fra å møte, grunnet jobbreise, men ellers var vi fulltallige. Etter en liten diskusjon rundt Gladmat og referatskriving, begynte vi så med kokkeleringen, og fikk en riktig trivelig kveld ut av det, slik vi som regel alltid gjør. Les resten her.

 
 
Søk i nettstedet:

 
   
Tilbake til hovedsiden Tilbake til hovedsiden