|
|
|
|
|
|
|
05 Vi traff reisefølget på Kastrup |
10 Ragnvald - vår læremester i Provencalsk matlaging |
15 Pissaladerie var fast aperitif foran hvert måltid |
20 Det gode liv i Provence |
|
|
|
|
25 Her ble vi innkvartert |
30 Alle samlet utenfor restauranten |
35 Planlegging foran første middag |
40 Njål smaker på ratatouillen |
|
|
|
|
45 Andelår med asparges, endive og ratatouille |
50 Ragnvald demonstrerer Boules-teknikk |
55 Anne B. Rossi viser oss rundt i sitt hjem / atelier |
60 Mer fra Annes produksjon |
|
|
|
|
65 Provencalsk lunch hos Anne - nydelig |
70 Gorges du Verdon var et imponerende syn |
75 Dessert på Les Santons |
80 Vi dypper pærer i sjokolade |
|
|
|
|
85 Salaten blir anrettet |
90 Besøk på en lokal vingård |
95 Siste middag på Auberges des Lavandes |
99 Ragnvald og Hilde - våre eminente verter |