Sole Classico - Sjøtunge med sitron- og tomatconcassèSprøstekte lakseruller med grønnsaksalat og søtlig soyasausStekt breiflabb med peppersausTorskefilet på ruccolasalatCarpaccio av tunfisk og kalvTomatbakt torsk med lettrøkt urtebrandadeÅpen lasagne med ristet rødspette, syltet fennikel, bakt paprika og basilikumsausLaks innbakt i butterdeig med hvitvinsausSørlandsfiskesuppeBouillabaisse med rouillePosjert klippfisk med blomkålkrem og soyasmørLutefisk "Larousse Gastronomique 2006"Steinbit i olje med purreløk og olivenolje-hollandaisePanert sild med potetsalat og ravigotte-saus Kveiteceviche med kirsebærtomat og lime Grillet kveite med fennikel og aromatisk smør Ørretfilet med rognsaus Røkelakskrem med urterOvnsbakt torskerygg med smågrønnsaker i rekesaus, sopplasagne og parmesanskum Saltbakt laksOvnsbakt breiflabb med beurre blancSterk grønnsaksalat med sesamstekt tunfiskVarm "Laksesashimi" med urtesalat Kongekrabbe og gudekveite med persilleBaconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk raguTorskefilet med maximpoteter, bacon og tomatBacalhao da Mama RoseKveite fra Hjelmeland med potetaioli, bacon, kapersdressing og syrlig nykål
Grillet ørret med mangosalat
Katalansk torskefiletStekt breiflabb med romescosaus og fritasSitronmarinert uer
Gratinert torskekrem
Siste nytt
Klubbmøte 26.9.2014
Klubbmøte 10.5.2014
Klubbmøte 15.3.2014
Klubbmøte 31.1.2014
Klubbmøte 30.11.2013
Noen av våre beste oppskrifterKamskjell med fennikel og granatepleVårterte MelbaØrret i rognsausSprengt and med fyrstikkpotet og ravigotesausSensuell dessert