Hovedside
Om Den Gode Smak
Nyheter
Aktiviteter
Oppskriftsarkiv
• Fisk
• Skalldyr
• Grønnsaker, Supper
• Fjærfe
• Storfe, Lam og Svin
• Vilt
• Desserter
• Diverse
Fotoalbum
Godt sagt
Linker
Kontaktinfo
 
 
 

Gingravet lammefilet på rotseng

Baconstekt oksefilet med gul saus og råstekte poteter

Carpaccio av tunfisk og kalv

Parmesangratinert kalvefilet med auberginepuré og hvitløkssjy

Lammecarré med grønnsakkompott

Braisert lammebog med potetpure

Pochert oksefilet

Lammegryte

Lammecarre, lammepølse og lammebrissel, bakte rotgrønnsaker og steinsopprisotto

Cognac-gravet kalvefilet

Kalvefantasi 

Honningsvin 

Spekeskinke i to varianter 

Lammelår med ovnsbakte grønnsaker, rødvinssaus og sprøstekte mandelpoteter 

Svin indrefilet med pisket sennepsrømme og kvedepuré

Hamburger Bagatelle

Ovnsbakte lammeskanker med potetpuré og grønnsaker

Côte de Boeuf med persille- og sherryeddiksaus

Helstekt oksefilet med italiensk potetkake, smørfreste kantareller og kremet savoykål

Bogstek av kalv med pinjekjerner og skogssopp

Boeuf a la Fiscelle

 
 
Søk i nettstedet:

 
   
Tilbake til hovedsiden Tilbake til hovedsiden